DEVIreg™ TouchEven intuïtief te gebruiken als de nieuwste smartphones, biedt de DEVIreg™ Touch een probleemloze verwarmingsregeling met een ultra-stijlvol design voor discrete installatie.

DEVIreg™ Touch is de eerste vloerverwarmingsthermostaat met touchscreen bediening. Compatibel met een breed scala van elektrische vloerverwarmingsframes en sensoren, en voorzien van een innovatief 'click-fit' design, DEVIreg™ Touch biedt een snelle en flexibele oplossing voor vrijwel elke elektrische vloerverwarmingsinstallatie.

DEVIreg™ Touch kan zelfs gecombineerd worden met een bestaand systeem en zorgen voor een slimme en toch eenvoudige upgrade met geavanceerde energiebesparende functies om energiekosten te verlagen, zonder afbreuk te doen aan comfort, dit alles bij de aanraking van een 2-inch scherm.

De gemakkelijk te gebruiken DEVIreg™ Touch beschikt over een volledig flexibele timer met een nauwkeurigheid van 15 minuten tijdsinstelling.

Met behulp van het touchscreen, kunnen timerinstellingen worden gekopieerd van de ene op de andere dag, of andere temperatuurniveaus ingesteld worden voor elke dag om aan de individuele levensstijl te voldoen.DEVIreg™ Touch

Technische gegevensArtikelnr.NaamBeschrijvingInstelbereik
(°C)

DEVIreg™ Touch

140F1064 Devireg™ TouchElektrische vloerverwarmingsthermostaat, design kader wit 5-35°C (ruimte) of 5-45°C (vloer)


Documentatie1 Documenten gevonden: 1 quickguide


Quickguide
 
DEVIreg Touch Quick Guide
DEVIreg_Touch_Quick_Guide_VQGDB14F.pdf (3,4 Mb), Documentnr.: VQGDB14F, Taal: (4F) DK,GB,DE,FR,ES,IT,SE,NL,FI,LT,LV,EE,SK,SI,HR,CN,BG,CS,RO,HU,CZ,PL,RU, Datum van uitgave: 25/10 2013